Rekisteri- ja tietosuojaseloste

ttlampopumppuhuolto.fi

Henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.
Päivitetty 1.8.2018

REKISTERINPITÄJÄ
T&T Lämpöpumppuhuolto Oy (Y-tunnus 2468806-5)
Kytkinkatu 2 A 2
04220 KERAVA

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ
Kerttu Isosomppi
Sähköposti: kerttu@ttlampopumppuhuolto.fi

REKISTERIN NIMI
ttlampopumppuhuolto.fi-verkkokaupan asiakasrekisteri.

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt T&T Lämpöpumppuhuolto Oy:n verkkokaupan (ttlampopumppuhuolto.fi) asiakkaaksi tai ostanut sieltä tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on T&T Lämpöpumppuhuolto Oy:n verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten käsittely ja arkistointi. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää T&T Lämpöpumppuhuolto Oy:n toiminnan kehittämiseen, analysoimiseen sekä markkinointiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • henkilön etu- ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • postiosoite
  • puhelinnumero
  • tiedot käsitellyistä tilauksista
  • tietoja asiakkaan lämpöpumpuista ja sen asennuksista

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta T&T Lämpöpumppuhuolto Oy:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin kanssa tekemisissä saattaa olla T&T Lämpöpumppuhuolto Oy:n lisäksi verkkojärjestelmän teknisen tuen henkilöt. Rekisteri sijaitsee salasanasuojatulla palvelimella.

REKISTERÖIDYN TARKASTUSOIKEUS

Rekisteröitynä sinulla on oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilörekisteriin tallennetut tiedot ja vaatia virheellisen tiedon oikaisua tai poistamista. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi tai muuttaa sitä.

Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Rekisteröitynä sinulla on tietosuoja-asetuksen mukaisesti (25.5.2018 lukien) oikeus vastustaa tai pyytää tietojesi käsittelyn rajoittamista sekä tehdä valitus henkilötietojen käsittelystä valvontaviranomaiselle.

 

Aletaanko hommiin?
Ota yhteyttä!

Heräsikö pelkästään lisää kysymyksiä? Kaipaako lämmitysjärjestelmäsi huoltoa vai suunnitteleeko kenties taloyhtiönne lämmitysjärjestelmän uusimista?

Jätä yhteystietosi ja esitä asiasi, niin me etsimme sinulle siihen sopivimman ratkaisun.

Kytkinkatu 2 A 2
04220 Kerava

 

+358 50 337 5553 / Teemu
+358 40 847 5747 / Toni

 

huolto@
ttlampopumppuhuolto.fi